Soteskanje

Soteskanje ali kanjoning je nepozabno doživetje, ki nudi odkrivanje neokrnjene narave v skritih kanjonih, ki jih je stoletja v apnenec klesala voda. Skozi soteske se prebijamo s pomočjo vrvi, s spuščanjem po naravnih toboganih in slapovih ter s skakanjem v tolmune kristalno čiste vode. Popeljali vas bomo po prečudovitih soteskah v okolici Bleda, Bovca in Trbiža.

Rafting

Rafting predstavlja aktivnost, ki se ji vsi pravi navdušenci narave, vode in lepih ragledov preprosto ne morejo upreti. Rafting velja za najbolj priljubljeno aktivnost obiskovalcev. Od udeležencev ne zahteva nobenega posebnega predznanja, prav tako pa je aktivnost primerna za vse generacije. Rafting ponuja idealno kombinacijo športne aktivnosti, sprostitve, adrenalina in doživetja tako za posameznike, družine, skupine kot delovne kolektive. Rafting v vam lahko dopolni aktivne počitnice ali pa polepša kratek, enodnevni izlet.

Vožnja s kočijo

Vožnja s tradicionalno blejsko kočijo je nekaj posebnega. S kočijo vas odpeljeno okoli Blejskega jezera, na Blejski grad, v sotesko Vintgar ali na druge lokacije. Tako boste na drugačen način doživeli lepote Bleda z okolico.
Ponujamo tudi romantične večerne vožnje ali pa vožnjo ob posebnih priložnostih, kot so poroke.

Dobrodošli po tradicionalno!

Vodeno pohodništvo

Lepo ohranjena zelena narava je v Sloveniji dostopna na skoraj vsakem koraku. Tudi iz mest ste lahko v nekaj minutah na pohodniški poti. Zato ni nenavadno, da je pohodništvo tako priljubljena aktivnost. Izbira poti je izjemna. Od lahkotnejših kratkih sprehodov po dolinah in gričevju do zelo zahtevnih zavarovanih poti v visokogorju, kjer lahko uživate ob neskončnih pogledih na alpske vrhove. Vsak najde nekaj zase, a hkrati skoraj nikoli ne sreča množic, ampak uživa v miru.